П`ятниця, 03.05.2024, 05:17
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу

Поділитись у:
Пошук
Наше опитування
Чи любите Ви мед???
Всього відповідей: 18
Годинник
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Погода
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Радіо
Онлайн радіо
Реклама

Переглідів: 988 | Додав: Генерал | Дата: 26.07.2016 | Коментарії (0)

Переглідів: 508 | Додав: Генерал | Дата: 26.07.2016 | Коментарії (0)

Переглідів: 539 | Додав: Генерал | Дата: 17.03.2016 | Коментарії (0)

Переглідів: 553 | Додав: Генерал | Дата: 17.03.2016 | Коментарії (0)

Переглідів: 620 | Додав: Генерал | Дата: 24.12.2015 | Коментарії (0)

Переглідів: 590 | Додав: Генерал | Дата: 08.10.2015 | Коментарії (0)

 
Абрикос-це перше дерево, яке розцвітає на весні.Дуже цінна порода з групи 

		... 
		
			Читати далі »
		
Переглідів: 999 | Додав: Генерал | Дата: 28.04.2013 | Коментарії (0)

Будучи джерелом легко засвоюваних вуглеводів - глюкози і фруктози, утримуючи в собі унікальний набір вітамінів, мінеральних речовин, органічних кислот, ферментів, мікроелементів, протибактерійних речовин, біогенних симуляторів, мед можна назвати дивними природними ліками, що надає неповторний вплив на організм людини.
Більше цікавих статей тут

Переглідів: 637 | Додав: Генерал | Дата: 18.04.2013 | Коментарії (0)

Бджолиний мед дуже добре зберігається.При тривалому зберіганні він поступово густіє, мутніє і перетворюється на щільну масу внаслідок кристалізації глюкози.Кристалізація (зацукровування) натурального меду свідчить про великий вмісті в ньому виноградного цукру (глюкози) і хорошій якості меду.Фруктоза не кристалізується, тому сорти меду, що містять багато фруктози, що не густіють.
Засахарівшийся мед при бажанні легко можна перетворити на рідкий, помістивши в посудину з медом у гарячу воду (температура до 60 * С). Мед не можна розігрівати на відкритому вогні, так як при температурі 60 * С відбувається руйнування ферментів, і мед втрачає багато цінних якостей.
Іноді при зберіганні меду виявляються два шари - знизу закристалізований і сироподібний. Значить, мед незрілий, з підвищеною вологістю. Такий мед непридат ... Читати далі »

Переглідів: 730 | Додав: Генерал | Дата: 18.04.2013 | Коментарії (0)

Все про бджіл © 2024